Nagellak van de sterren, OPI!

Ja, wij vinden dat jouw nagels alleen het allerbeste verdienen. Ik ben al jaren op zoek naar nagellak die blijft zitten, met een hoge kleurintensiteit, glanst als een malle en die niet je eigen nagels uit drogen! Hèhè, gevonden..

Wij zijn heel erg te spreken over het merk OPI. OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats. De nagellak is inmiddels een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – letterlijk en figuurlijk op handen gedragen.  Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur.

De kwaliteit voldoet aan de hoge eisen die gebruikers – naast alle filmsterren wij natuurlijk ook- stellen. De lak blijft echt lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Serieus.. Ik heb een half uur geleden gelakt, ben 10 minuten later met de hond gaan lopen (en als jullie Sjoerd wat beter leren kennen dan weten jullie dat ik beide handen hard nodig heb tijdens het wandelen), niks van te zien. Geen wonder dus dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product. Mariah Carey werkt al jaren samen met het merk, zegt ook wat.

Suzi Weiss-Fischmann is de drijvende kracht achter het bedrijf. Ze is Artistic Director en Vice President van OPI. Als geen ander heeft ze het vermogen om nieuwe kleurentrends te voorspellen en staat niet voor niets bekend als ‘the First Lady of Nails’.

Het merk, wat in eerste instantie gemaakt is voor acryl nagels heeft  al 23 ABBIES (de ‘Oscar’ onder de beauty) gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt door de American Beauty Association voor onder andere het meest innovatieve product, het bedrijf met de beste marketingstrategie en productverkoop en voor de beste technische ontwikkeling en research. Elk jaar opnieuw wordt OPI genomineerd voor verschillende categorieën. In Nederland timmert OPI flink aan de weg en dat is niet zomaar.

foto

En dit ben ik! Ik draag OPI ‘bubblegum’ (lekker naturel) en een nagel ‘that’s berry daling’ met daar boven op ‘spartel-icious’
En mijn rechter hand is geverfd met OPI ‘yoga-ta get this blue!’ en op mn ringvinger ‘sparkle-icious’ erboven op.

Voor een potje verf betaal je ongeveer 14,-. Ja, iets duurder dan normaal maar dan heb je ook wat.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden!

Alies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>