OPI – Barre my soul & strikje

Hartjes, glitters, kusjes, symbolen en strikjes. Hele kunstwerken kun je tegenwoordig op je nagels plakken.

Laatst liep ik tegen een winkel aan op de Bazaar in Beverwijk waar ze decoraties voor je nagels verkochten. Ik werd gelijk verliefd op de kleine strikjes die ze in alle kleuren hadden en besloot deze aan te schaffen. Ik had ze al vaker voorbij zien komen op foto’s van nagel stylistes, maar wist dus niet waar ik deze kon halen en of zo een strikje echt daadwerkelijk leuk zou staan en op je nagel zou blijven zitten.

Eenmaal thuis ging ik aan de slag met mijn nagellak, lijm en strikjes. Aangezien ik voor mijn werk vaak mijn nagels zo natuurlijk mogelijk moet houden, besloot ik voor mijn oude en vertrouwde kleur van ‘ Barre my soul’ van OPI te gaan en daar een lichtroze strikje op te plakken op mijn ringvingers voor de finishing touch.

Kijk mee naar het resultaat

strikjes

Dit zijn de strikjes waar ik uit kon kiezen.

image-3

 

 

Foto met flits

image-4

En foto zonder flits

image-5

Hoe cute is dit strikje? Het geeft je net even een schattig en vrouwelijk maar niet te opvallend finishing touch. Met een goede en sterke nagellijm blijft het strikje er ook super lang op zitten. Ik ben er heel blij mee.

Wat vinden jullie ervan?

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>