De Bazaar in Beverwijk ‘ Zwarte markt’

De Bazaar ‘Zwarte markt’ in Beverwijk. Is het de moeite waard om te bezoeken? En wil je weten wat ik ervan vond? Lees dan snel mee..

Afgelopen weekend ben ik uit nieuwsgierigheid naar Beverwijk gegaan om de Bazaar te bezoeken. Ik had er al veel over gehoord maar was er zelf nog nooit geweest. Ik hoopte echt om leuke make-upjes en kledingstukjes te kunnen scoren.

De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt in Europa. Met meer dan 50 etnische groepen, ruim 2.000 winkels, stalletjes en eettentjes onder haar dak weet De Bazaar al sinds 1980 velen te vermaken. De Bazaar is een goedkoop dagje uit met mazzel & vermaak, ook bij slecht weer!-debazaar.nl.

image-2

Girl on a mission

Als je hier voor het eerst komt, lijkt het alsof je op een festival rondloopt. Buiten staan allemaal eet kraampjes en tentjes en in de verte zie je ontzettend veel grote tenten waar je naar binnen kan om te shoppen. Het terrein is zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen. We gingen maar bij de eerste de beste tent naar binnen. Je vindt hier van alles, maar dan ook echt van alles door elkaar heen. Veel artikelen, zoals kleding, elektronica en beauty, vond ik enorm tegenvallen omdat het echt heel goedkoop oogt en als het op beauty aankomt, wil ik weten wat ik op mijn gezicht smeer, dus dit heb ik hier maar niet gekocht. Ook de kleding was niet bepaald mijn smaak, dus was ik voornamelijk aan het kijken naar alle etenswaren, veel fruit, noten en specerijen.  We hebben wat fruit gekocht, giga en mega zoete aardbeien en voorgesneden ananas om er een lekkere fruitsalade van te maken, yummieee…

Uiteindelijk liep ik tegen een winkeltje aan waar je terecht kan voor nagel artikelen. Acryl, nagelvijlen, nagellijm, glitters en borstels kun je hier voor een goedkoop prijsje halen. Hier heb ik wel wat leuke dingen kocht. Alles wat je hieronder ziet was 14,-.

image-1

Op de website van De Bazaar kun je verder alle algemene informatie vinden.

Al met al, denk ik dat ik hier niet vaker naartoe ga. Als ik één middag door de Albert Cuyp loop, weet ik zeker dat ik even goed of misschien wel beter slaag dan bij de Bazaar.

image

Zijn jullie hier weleens geweest en zo ja, wat was jullie ervaring?

Rachel

2 Comments

  1. Nós já fomos…vc não estava junto? Muitos anos atrás. Compramos uma roupinha para o Rapha e não me lembro mais o que….

  2. Ik deel jouw mening!! Wel even lekker dagje eruit. Lekker pasteitjes gegeten en baklava maar verder weinig aangeschaft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>