Perfecte wenkbrauwen!

Het is een feit dat een goede set wenkbrauwen essentieel is bij het vormgeven van een gezicht. Soms kunnen wenkbrauwen je gezicht erg streng maken bijvoorbeeld of je juist een hele andere look geven.  

Verschillende-soorten-wenkbrauwen

Helaas ben ik niet gezegend met de allermooiste paar wenkbrauwen waar je lekker niks aan hoeft te doen. Deze hebben bij mij dus echt wat werk nodig! Van alles had ik al geprobeerd, waxen, epileren, poeders, verschillende vormpjes. Niks waar ik super enthousiast van werd. Het ontharen van je wenkbrauwen is nou eenmaal een  lastig klusje!

Zes jaar geleden liep ik via via een salon naar binnen om hier mijn wenkbrauwen te laten threaden. Toendertijd had ik er ook nog niks over gehoord en vond het er maar gek uitzien!

Threaden is niets meer en minder dan het epileren met garen. Hier hoort  een speciaal techniekje bij, die ik nog steeds niet uit kan vogelen. Maar het werkt echt!

              270098_370328516391208_1979520938_n

Maar goed, wie niet waagt, dacht ik. Het is nou niet dat ik de luxe had om er lekker ongeëpileerd bij te lopen. So let’s do this!

Ik ging zitten en was best zenuwachtig aangezien mijn vriendinnen aangaven dat het best wat pijn deed, en het gebied wat ge-thread wordt er daarna ook rood en pijnlijk uitziet. Ik ging maar van het ergste uit.

10 minuten later was ik klaar, en inderdaad, pijnloos was mijn behandeling niet helemaal, maar jeetje wat waren mijn wenkbrauwen mooi. En strak! Ik was toen gelijk verkocht. Sindsdien ga ik zeker 1 keer per maand terug naar mijn lievelings salon om mijn wenkbrauwen te laten threaden. En uiteraard wil ik deze graag met jullie delen.

Kapsalon Bianco, is een super simpele kapsalon gevestigd in Amsterdam aan de Rozengracht. Hier kun je terecht voor knip en verf beurten zonder afspraak, maar dus ook het threaden.

Bianco staat al jaren bekend om hun skills wat wenkbrauwen betreft en als je pech hebt sta je soms echt een half uur te wachten voor je aan de beurt bent, zo populair zijn ze inmiddels.

             IMG_9127-zw

Je kunt er ook voor kiezen om je bovenlip te laten threaden. Veel vrouwen doen dit, maar zelf stoor ik mij iets minder aan mijn donzig vachtje boven mijn lippen.

Hebben jullie zelf ervaring met threaden of het epileren van de wenkbrauwen? Zo ja, waar laten jullie dit dan doen? Ik sta altijd open voor suggesties!

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>