Mijn make over als Rachel Berry

Mijn werk is bijna nooit saai, dat is één ding wat zeker is!

Vandaag mocht ik samen met andere collega’s, in het Ziggodome peformen. Wij werden ingezet als de Amerikaanse Glee members en zijn ook individueel uitgekozen op basis van onze looks. Mij kozen ze uit omdat ik erg veel op mijn naamgenoot uit de serie, Rachel Berry bleek te lijken!

Glee-Wallpapers-1

Natuurlijk ken ik Glee, maar heb eigenlijk nog nooit een aflevering gezien, schandalig eigenlijk!! Maar goed, iedereen was razend enthousiast over onze act, waarin we moesten dansen en zingen. Veel mensen vroegen me ook of ik Rachel Berry uit de serie was. Hilarisch toch!

rachel-berry-gallery

Zie hieronder voor een leuk fotoverslagje.

image-1

En de walkers van, Walking Dead waren er ook! Check hun make up, ze waren zo angstaanjagend eng in het echt!image

En? Kan ik een beetje door als Rachel Berry?

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>