Leader ‘Beat it’ SBS6 starring Rachel

Of ik een stukje kon zingen voor een nieuw programma van SBS6. Super leuk leek me dat, dus ik zei natuurlijk JA!

Eenmaal op locatie schrok ik even want dit zag er niet uit als een relaxt middagje filmen maar eerder als een horror scenario van de film ‘Saw’. Heel even dacht ik, kan ik nog weg? Ik heb hoogtevrees! Ok vooruit, ik heb een kleinnnnnn beetje hoogtevrees!
Maar goed, ik was geboekt en there was no way back. Ik ga dit als een grote meid doen.

image

Op deze dag werd de leader van een nieuw programma van SBS6 opgenomen ‘ Beat it’.

Beat It is een hilarische zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling in iedere aflevering opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden. Deze zoektocht gaat echter niet zonder slag of stoot. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat? Dan verlaat deze de studio op spectaculaire en onvergetelijke wijze.-SBS6.

Eenmaal bezig, viel het allemaal reuze mee en de crew met wie ik aan het werk was, was zo lief voor me! Ze snapten dat ik in het begin een beetje bang was en hielden ook rekening met het feit dat ik het af en toe koud had zo in  mijn bikini, in maart!!

Dit is het resultaat geworden, kijken jullie mee?

 

Ik ben er super blij mee en vind het ontzettend tof geworden, wat jullie?

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>