Vitamine E Face mist van The Body Shop

Vitamines, je hebt ze in alle soorten en maten. Capsules, crèmes, poeders en face mists!

Al een geruime tijd gebruik ik de face mist met Vitamine E van The Body Shop en ik ben er super tevreden over.

De face mist is bedoelt om je make up te fixeren en je huid the blijven hydrateren gedurende de dag. Ik zelf vind het heerlijk om dit product na het douchen op mijn gezicht te sprayen voordat ik mijn dagcrème aanbreng. Het helpt mijn make up om op zijn plek te blijven en mijn huid krijgt toch lekker zijn nodige vitamines binnen. Wat ook nog fijn is, is de geur van het product, namelijk rozenwater. Normaal ben ik hier niet dol op, maar na het douchen geeft het me wel een extra schoon en verzorgend gevoel.

photo 1

Waar is vitamine E eigenlijk goed voor?
Vitamine E is een antioxidant welke de heling en reparatie van de huid versterkt. Het kan voorkomen, dat de cellen beschadigen door de negatieve effecten welke vrije radicalen op het lichaam hebben.

Laten we even kijken naar de ingrediënten die hierin zitten: Aqua (water), Butylene Glycol, Glycerin (glycerine), Panthenol, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Methylparaben, Lecithin, Rosa centifolia (rozenwater), Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.

photo 2

Zoas je duidelijk kunt lezen is dit product geschikt voor alle huidtypes, yay!!

photo 3

 Aaawh, mijn strikje zit gewoon nog op mijn nagel! Hoe leuk is dit =)

photo 5Heerlijk blotebillen gezicht na het douchen, het enige wat ik op heb is de face mist. Ik vind het altijd fijn om deze goed te laten in trekken voordat ik mijn dagcrème smeer.

Deze face mist kun je bij The Body Shop  kopen en hij kost, 12,-. The Body Shop heeft trouwens een hele lijn van Vitamine E, dus mocht je geen fan zijn van zo een face mist kun je altijd kiezen voor een normale crème.

Hebben jullie zelf ervaring met Vitamine E en zo ja, in welke vorm gebruik jij dit het liefst?

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>