Must have: Mophie Juice Pack Air iPhone 5/5s

Ben je net zoals ik altijd on the road? Lees dan gauw mee!

We kennen het allemaal wel. Dat moment waarin je je smartphone harder dan ooit nodig hebt en je batterij is leeg. Ik heb dat dus dagelijks. Whatsapp, facebook, instagram, foto’s, youtube, spotify, alles doe ik op dat ding!! No wonder dat ik binnen de kortste keren weer op zoek moet naar een oplaadpunt. Frustrerend is het.

Vorig jaar had ik zo een budget proof batterij case voor mijn iphone aangeschaft uit China. Prima ding, totdat ik een nieuwe IOS installeerde en mijn Chinese case werd daarna niet meer herkend. Hij was maar 20,- maar goed, toch jammer dat ik er maar 3 maanden mee heb gedaan.

Na wat ge-googled te hebben kwam ik uit op de “Mophie Juice Pack”.

JPA-IP5-AL_Front-3QTR

En eerlijk is eerlijk, zien deze cases er niet super tof uit? Ze beschermen je tegen krasjes, maar zijn niet huge zoals alle andere externe batterijen.De Schuif de iPhone 5 / 5S in de Juice Pack en het toestel zal snel van nieuwe energie worden voorzien. De verfijnde en gladde afwerking maken de hoes comfortabel in het gebruik. De Mophie Juice Pack heeft geïntegreerde toetsen en sluit naadloos aan op het toestel. Krijg een extra gesprekstijd tot 8 uur, surf tot 8 uur op het internet, luister tot 40 uur naar je favoriete muziek, of bekijk een film tot 10 uur. Dankzij de Mophie Juice Pack Air hoef je je onderweg niet snel te vervelen!! -PDA shop.

Mophie-Juice-Pack-Air-white

Deze cases zijn +/- 96,- dus wel iets duurder dan de budgetproof cases die je online of via ebay kunt vinden. Maar het verschil is wel dat deze officieel erkend worden door Apple en je dus gegarandeerd kwalitatief beter uit bent. Het is wel even een investering, maar een smartphone zonder batterij, is ook geen pretje.

De cases zijn verkrijgbaar in de drie bovenstaande kleuren. Online kun je ze oa vinden bij Bol.com of de PDA shop.

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>