Shoppen @ Nike HQ

Wat sport merken betreft, behoort Nike tot 1 van mijn favorieten. Vooral de schoenen, vind ik erg leuk en fijn om mee te sporten.

Afgelopen zaterdag mocht ik weer lekker shoppen in het hoofdkantoor van Nike. Aangezien ik een vriendin heb die daar werkzaam is krijg ik 25% korting tijdens de speciale friends and family days. Daar maak ik natuurlijk graag gebruik van!

Dit is de nieuwe collectie van Nike Womanswear

Dit is de nieuwe collectie van Nike Womanswear

Zoals je ziet, is de winkel best groot. Je vindt hier van alles, zowel voor de mannen als vrouwen. Je moet alleen wel geluk hebben dat ze dan net dingen hebben die je mooi vindt en waar je dus wel wat aan uit wilt geven. Wat sport kleding betreft vind ik Nike namelijk best duur, toch zonde als je er toch alleen keihard in gaat zweten ;)

Check die mega gekleurde legging!

Check die mega gekleurde legging!

Wat ik wel grappig vond om te zien, is dat Nike wel een beetje met de tijd probeert mee te gaan wat felgekleurde printjes betreft. Ik ben een mega fan van printjes en vind dit dus helemaal geweldig. Ik moet wel zeggen dat ik niet iedereen zo een legging zou aanbevelen, aangezien je benen hier toch over het algemeen wat groter in lijken.

IMG_2140

IMG_2141

IMG_2142

IMG_2143

IMG_2144

IMG_2145

IMG_2146

IMG_2148

 

Dit is de schade na een ochtend shoppen bij Nike!!

Dit is de schade na een ochtend shoppen bij Nike!!

En bedankt hé Nike, tot gauw maar weer!

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>