Tv serie tip: Breaking Bad

Ben je op zoek naar een leuke serie om te volgen? Dan kan ik je Breaking Bad aanraden! Waarom? Lees mee..

Gisteren was het dan zover, ik heb de laatste aflevering van Breaking Bad gekeken. En wat een einde zeg! Wow…that’s all I can say. Ik zal verder niet teveel verklappen ;-)

breakingbad2

Het verhaal gaat over een scheikunde leraar, Walter White. Als hij op een dag te horen krijgt dat hij longkanker heeft en waarschijnlijk niet lang meer te leven heeft gaat hij op zoek naar een manier om zijn familie financieel te kunnen steunen en zijn dure behandelingen te kunnen betalen. Dit doet hij allemaal zonder dat zijn familie er maar ook iets vanaf weet. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth. Uiteraard gaat dit allemaal niet zonder gevolgen.

breakingbad3

Persoonlijk vond ik het eerste seizoen het minst, dus je moet daar even doorheen. Maar eenmaal in het tweede seizoen zit je echt helemaal in het  verhaal. Het is erg makkelijk te volgen en oh zo spannend! Breaking Bad bevat de nodige drama voor de vrouwen, maar ook spanning en sensatie voor de mannen ;)
De acteurs die gecast zijn voor de serie zijn zo goed. De hoofdrolspelers, Bryan Cranston en Aaron Paul kende ik nog helemaal niet. Maar ik ben zwaar onder de indruk van hun acteer skills. Zij zijn perfect gecast voor de serie.


Deze serie heb ik via Netflix gekeken, en ook dit kan ik jullie enorm aanraden. Alle aflevering worden achter elkaar afgespeeld, met ondertiteling EN in goede kwaliteit. Maar ik zal over Netflix een aparte artikel online zetten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Begin vandaag dan met Breaking bad, je zult er geen spijt van krijgen.

Wat zijn jou favoriete series? Laat het achter in de comments, ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe series om te kijken.

Rachel

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>