Bijna lente! Tijd om te flirten ;)

De zon komt weer langaam te voorschijn, terrasjes vullen zich en wij zitten klaar om.. te flirten! Om te oefenen hoef je niet persé een oogje op iemand hebben. Willekeurig flirten zie je elke dag. Zo heb je meesterflirts die er niet eens toe doen op je dating radar zoals baby’s, honden en sommige vogel soorten. Denk maar zo: oefening baart kunst!! Flirten is een eenvoudige vaardigheid die je kan leren. Enig om onder de knie te hebben als iemand de revue passeert die er toe doet :)

Ontdek de kunst en het plezier! Hieronder alle tips op een rij:

1. Durf! Het is best spannend ’to get yourself out there’ maar ook een hele leuke bezigheid. Één flirt-moment kan jouw dag MAKEN.

Marilyn-Monroe-dress-windblown-9.6-Million-USD-for-Audrey-Hepburn-and-Marilyn-Monroe-dress

2. Oogcontact. Een blik vangen is meer dan genoeg, als er eenmaal oogcontact is glimlachen.. om vervolges weg te kijken (en dan niet meteen terug kijken! :P). Klopt, zo’n leuk trucje.. probeer het eens uit!

bird-of-paradise

3. Lachen. waarschijnlijk gaat dat vanzelf als je met iemand staat te praten die je leuk vindt. Probeer verschillende soorten! * Meteen in stralende toestand verkeren als je hem/haar aankijkt. * Tijdens het praatje heel langzaam een brede glimlach toveren. Voel het verschil..

4. Stel vragen. Wie weet, misschien houdt hij/zij even veel van olifanten als jij. Kwestie van een gewoonte maken een praatje te maken als iemand langs komt die je interessant vindt. Waarom niet? Zorg wel dat het van korte duur en licht is van stof.

Elephants-also-romantic_1920x1080

5. Stel jezelf voor! Met als prioriteit dat je erachter komt hoe hij/zij heet. Als je dan bij de afsluiting nog steeds de naam herinnert en laat vallen als in ‚’Martijn/Cindy, dank voor je tip, ik ga zeker even langs de Ikea voor die boutjes.’ Natuurlijk kijk je diegene tegelijkertijd aan en lach je erbij. BAM.

6. Lichaamstaal. Niet te onderschatten, 10 % is verbale communicatie, die andere 90 % is lichaamstaal. Neem een open houding aan: geen over elkaar geslagen armen of benen en draai niet weg, dit betekent over het algemeen dat je zo snel mogelijk weg wilt of jezelf afsluit en dat is op dit moment niet handig om te communiceren. Breek de ’aanraak barrière’. Pas op met meteen iemand hand vast te pakken, zeker als je iemand net leert kennen is dat te snel. maar een vriendelijke klop op de schouder of je botst per ongeluk tegen hem/haar op is genoeg.

stockings-1950s

7. Hou de interactie kort en leuk. Eenmaal een nummer te pakken? Niet elke dag bestoken met berichten, dan is de spanning er snel vanaf. Om de dag 5 a 10 minuten contact in de vorm van mailen/bellen/teksten, zo hou je het speciaal en spannend.

Unknown

8. Geef een compliment. Kijk alleen uit met ’Jouw ogen zijn net twee diepe meren waar ik in wil verdrinken’. Denk eerder aan ’Jeetje wat handig zo’n jas met 20 zakken’. Extra tip: verlaag je stem iets bij het geven van een compliment en praat op dat moment iets zachter. Verlagen wordt vaak geïnterpreteerd als ’sexy’ en op het moment dat je iets zachter praat heb je kans dat diegene iets dichterbij je komt om je te verstaan. Tegelijkertijd kunnen feromonen hun werk doen: je ruikt of je iemand aantrekkelijk vindt.

images

9. Wrap It Up/close the deal. Als je niet meer geïnteresseerd bent, vind een beleefd excuus om weg te komen, nodig naar de toilet moeten kan altijd. Tot nu toe een groot succes? Dan is het uitwisselen van telefoon nummers/Facebook (hopelijk) alleen je eerste convo van velen. Bewaar een deel van je charme voor de volgende keer, misschien wel een date!

4484148865_06c7549ac0

10. Enjoy it! Flirten betekent eigenlijk niets meer of minder dan aandacht voor iemand anders hebben en een goed gevoel over hun zelf te geven.. Neem het niet te serieus. Heb vooral PLEZIER ;) !!!

lgf01a201303130600

Alies

 

 

Hoe flirt jij? Wat zijn jouw do’s en dont’s?? Vertel het ons!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>