Lancome – La vie est Belle, Eau de parfum

Vroeger was ik echt een parfum freak. The more the better, ik had er echt heel veel! Maar toen besefte ik mij dat ik dit heel onnodig vond. Ik vond het juist leuk als ik door anderen echt herkend zou worden door mij ‘signature’ geur. Ik besloot al mijn andere luchtjes op te maken en me te gaan richten op max 3 parfums.

Ik was in Londen met een collega toen ik La vie est Belle ontdekte. We hadden nog wat geld over en ik wou eigenlijk weer een oud en vertrouwd luchtje aanschaffen. Toen zij mij vertelde, dat ik echt voor La vie est Belle van Lancome moest gaan. Ook zei ze dat ze wel wekelijks complimenten kreeg over dit luchtje, en het echt een luchtje voor mij was, dus ik werd nieuwsgierig! La vie est belle, was toen echt net gelanceerd dus ik kende het alleen van de reclames met de prachtige Julia Roberts. Ook had ik nog helemaal geen ervaring met Lancome luchtjes.

4398-MLA3605415391_122012-O

 

 

Bij het zien van dit luchtje werd ik al vrolijk, want meestal houd ik van parfums met een roze/paarse kleur. Dit zal denk ik door de ingrediënten zijn die erin zitten. Maar meestal zijn dit ook wat zoetere luchtjes. Moment van de waarheid, de geur. Ik wist het al gelijk nadat ik een beetje op mijn pols en daarna mijn arm en daarna mijn nek spoot. Jij gaat met mij mee naar huis!

La Vie est Belle is de uitdrukking van een nieuw tijdperk. Het geeft een keuze weer: de keuze om los te komen van conventies en je eigen pad naar geluk te volgen. La Vie est Belle introduceert de Iris Gourmand, waarvan het sap gemaakt is van de meest kostbare natuurlijke ingrediënten. Het is een moderne interpretatie van een oriëntaalse geur met een vleugje gourmand. Het combineert de elegantie van de iris met de kracht van patchouli en de zoetheid van gourmand. Het geheel is onweerstaanbaar met diepte en complexiteit. – Ici Paris.

lancome-la-vie-est-belle-fragranza

Sinds ik dit luchtje heb, krijg ik inderdaad wel wekelijks opmerkingen en complimenten erover. Als je van de wat zoetere en intense luchtjes houd, zul je deze ook heerlijk vinden.
Wat ik fijn en belangrijk vind, is dat je deze echt super lang ruikt, het blijft hangen in je kleding en ik ruik het zelfs nog vaak in mijn make up kwasten!
Inmiddels heb ik alweer mijn tweede fles aangeschaft en ben ik mijn collegaatje nog steeds dankbaar dat ze mij geïntroduceerd heeft aan La vie est Belle.

rachellavie

La vie est belle kost voor 30ml: € 49,95, 50 ml; € 80,- en 75 ml € 100,-

Wat is jullie favoriete parfum?

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>