Gezellig, lekker en niet duur, check!

Wie wil er nou niet lekker, gezellig en niet duur uit eten? Wij!!

Zo testen we om de haverklap een lunchroom of restaurant. Dit keer is eetcafé Maxwell in Amsterdam oost aan de beurt. Ontbijt, lunch of diner, met een semi open keuken wordt er een hoop lekkers bereid. Het barst er van de 20 en 30-ers, de dranken vloeien en worden uitgebreid getest. Dat mag ook wel want met 10 soorten bier van de tap, een grote variatie bier van de fles, vers gemaakte cocktails, alle soorten fris en heel veel verschillende sterke drank ben je best even bezig! Dan hanteren ze qua wijn een ’goed, beter, best’ concept wat inhoud 3 soorten wit en 3 soorten rood die iets van elkaar verschillen in kwaliteit en prijs, voor elke portemonnee een lekker wijntje. We hebben de goede en de beste uitgetest en ze liggen niet ver uit elkaar, licht en fris en het aller belangrijkste, droog. Dan eten.. kaasfonduen stond op het verlanglijstje en op de kaart, we lieten ons verassen. Je krijgt er groente confituur bij en brood, later hebben we er ook frites bij besteld, eigenlijk het enige wat ontbrak. Overheerlijke gesmolten kaas uit een oma pan, een hele gezellige bedoeling met een groepje vrienden. Nog een paar gerechten hebben de tong-test doorstaan: de hamburger met zelfgemaakte frites is overheerlijk, het vispotje is lekker maar heeft een puntje zout nodig. Overal lekker eten en niet te duur (gemiddeld betaal je 13,- voor een hoofdgerecht).

Een leuke eigenheid: elke week is er een ’pubquiz’ waarin groepjes tegen elkaar strijden om wie de meeste goede antwoorden heeft. de absolute winnaar krijgt de hele avond eten, drinken inclusief hapjes cadeau. Inschrijven dus!

Een restaurant waar vrolijk wordt gekakeld, de muziek staat aan waardoor de overbuurman soms moeilijk te verstaan is maar daar is overheen te komen. Wij komen heel graag terug :)

1013848_10152234121236178_167181346_n

Voor meer informatie kijk op de website van Maxwell.

Onze cijfers:
Sfeer: 8
Kwaliteit en service: 7,5
Locatie: 7,5

Hebben jullie ook ervaringen met lunchrooms en/of restaurantjes? Laat het ons weten!
Op deze manier vinden we de beste adresjes waar iedereen van op de hoogte moet zijn!!

Alies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>