Geen overbodige luxe: tijd voor jezelf..

Tussen het werken, studeren, hollen van afspraak A naar B is het soms noodzakelijk om te ontspannen! Zo was ik afgelopen vrijdag samen met mijn nichtje in Utrecht. Ik had barstende koppijn maar dat mocht de pret niet drukken. We gingen ons compleet in de watten laten leggen bij Ayurveda beauty & spa ”Veda Lakshmi”. Een undercover salon op de St. Jacobsstraat (in eerste instantie waren we er voorbij gelopen). Eenmaal binnen een oase van rust. Meteen werd ons een kopje thee aangeboden en werden we vriendelijk te woord gestaan. We mochten doorlopen naar de behandel ruimte, een heerlijk ruikende kamer met twee stoelen, brandende kaarsen, prettige sfeer. Zoals gevraagd ontdeden we ons van sieraden, wat kleding en toen was het moment daar: op die massage stoel. Spannend. Onze behandeling genaamd ’Shiatsu- en voetmassage’ ging van start.

Ze begon met de voeten,wat een mazzel want ik ben er echt dol op, in deze catagorie zeker een topper. Daarna deel 2: Shiatsu. Shiatzu is een druk punten massage. Ik had het gevoel dat ze er alle tijd voor nam. Met zorg en beleid van punt naar punt met heerlijk geurende crème en oliën. Van hoofd naar nek, schouder en armen. Mijn ingewanden borrelde vrolijk mee (dit schijnt een teken te zijn van positieve energie die stroomt en uitgewisseld wordt). De gehele behandeling nam een uur in beslag. Hierna kregen we nog een kopje thee en konden we weer tot ons zelf komen. En dat is echt even nodig!! Ik stond ervan te kijken, voelde me even echt herboren en mijn hoofd leek ge-reset. Koppijn verdwenen. We hadden gebruik gemaakt van een aanbieding die 27,50 pp koste, het geld meer dan waard. Na een vriendelijk tot ziens stonden we weer buiten. Vanaf hier waren we in 5 minuten lopen op Utrecht centraal. Opgeladen de trein in, terug naar Amsterdam met een onuitwisbare smile. Wij bedanken de wellness-professionals van Veda Lakshmi voor de fijne ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar :)

1314372674073

 

vedalakshmi-nieuwsbrief

Meer informatie over Veda Lakshmi vind je hier

Onze cijfers:

Sfeer: 7

Kwaliteit en service: 8,5

Locatie: 7,5

foto

Jullie ook ervaringen met beauty/massage salons? Laat het ons weten! Elke tip is welkom. Zo vinden we de beste adresjes waar iedereen van op de hoogte moet zijn!!

Alies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>