Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Misschien hebben jullie deze chubby sticks van Clinique al voorbij zien komen hier en daar. Omdat ik ze al een tijdje heb wil ik jullie hier graag mijn mening over geven.

02-clinique-chubby-stick-moisturizing-lip-colour-balm-new-shades-cover-02

Toen ik deze sticks voor het eerst zag werd ik erg nieuwsgierig. Het design sprak me heel erg aan, het leuke eraan is dat deze sticks er niet uitzien als de standaard lipsticks maar als jumbo potloden.

Wat kun je verwachten van de sticks? Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm bevat rijke botervarianten, oliën en antioxidanten die de lippen beschermen. Sheaboter, mangopittenboter en jojobaolie zorgen voor een rijke hydratie die de lippen zacht, soepel en comfortabel houden. De stick heeft een kleurvaste dekking die in laagjes kan worden opgebouwd.

Ik besloot ze aan te schaffen en deze uit te proberen. De kleuren 14. curve candy, 15. pudgy penny en 04. mega melon vond ik mij het mooist staan op dat moment dus heb ik daarvoor gekozen. Toen ik de sticks voor het eerst gebruikte merkte ik gelijk dat deze erg zacht en soepel aanvoelde. Je glijdt ze erg makkelijk over je lippen heen, het deed me echt denken aan de gekleurde labello’s! Erg prettig dus! Wat ik ook fijn vond is dat je ervoor kan kiezen om meerdere lagen te smeren waardoor de kleur veel intenser wordt, maar als je dit niet wilt heb je al aan één laag voldoende.

Wel merk ik, dat je de stick steeds opnieuw aan moet brengen omdat ze bij mij niet erg lang blijven zitten. Wat je kunt doen, is eerst een lip potlood als primer aanbrengen. Dan zul je hier zeker weten minder last van hebben.

image-1

Hier heb ik mega melon op. Dit is zo een mooie en natuurlijke kleur voor mijn huidskleur. Het is een warmere kleur dan de meeste nude lipsticks die ik heb.

image-8 Dit is pudgy peony. Altijd als ik deze stick op heb krijg ik er wel vragen over. Wat ik leuk vind aan deze kleur is dat je echt alle kanten op kunt gaan. Na drie laagjes heb je namelijk een super intense kleur, terwijl je na één laag je lippen een hele subtiele roze kleur geeft.

image-4

En als laatst, curve candy. Dit is een speels lichtroze kleurtje die ik vooral in de lente/zomer veel draag.

im

De sticks zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Je kunt ze oa vinden bij de Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf voor 18,- euro.

Ik ben zo enthousiast over deze chubby sticks en raad het echt iedereen aan! Als je ziet in hoeveel kleuren deze verkrijgbaar zijn word je gek. Je kan gewoon echt niet kiezen en het liefst haal ik ze allemaal in huis. Mijn lippen zijn me zeer dankbaar!

Rachel

One Comment

  1. Leuk, deze zijn ook een van mijn favorieten!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>