Bumble and Bumble thickening Spray

Haar wat lekker stevig en volumineus aanvoelt nadat je het hebt geföhnd? Dat kan!!

Al een tijdje heb ik dit goedje in de kast liggen en men, wat ben ik er blij mee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bumble and Bumble is een professioneel Amerikaans kappersmerk ontstaan in de jaren 70. Zij zijn met name gespecialiseerd in het creëren van volumineuze kapsels. Het doel van Bumble and bumble is het ontwikkelen van de tools die de gepassioneerde kapper kan mixen en layeren om elke denkbare look te creëren, zonder beperkingen. Ondertussen worden deze producten wereldwijd verkocht aan verschillende salons.

In Nederland kun je de producten bij 15 salons bemachtigen. Goedkoop zijn ze alleen niet, wat dus wel een klein minpuntje is. Voor de thickening spray betaal je bijvoorbeeld +/- 25,- But a little goes a long way, je hebt namelijk niet veel nodig voor effect.

Maar goed, via een visagist die dit product bij me gebruikte, heb ik mijn eigen exemplaar met korting weten te bemachtigen.

Je kunt de thickening spray op verschillende manieren aanbrengen. en deze werkt fantastisch op verschillende haarsoorten. Nat of droog.

1

Wat je doet, is het product op je haar sprayen totdat het overal vochtig aanvoelt. Ook kun je ervoor kiezen dit alleen bij je roots aan te brengen zodat je alleen hier wat volume creëert. Omdat ik heel fijn en pluizig haar heb, vind ik het eerste persoonlijk wat fijner. Om ervoor te zorgen dat het product niet als een haarlak opdroogt, maar het een natuurlijk zacht effect geeft is het belangrijk dat je je haar gelijk föhnt. Dit kun je met een borstel of met je handen doen. Let op, gebruik niet teveel spray in 1 keer, want dat maakt je haar juist zwaar en creëer je juist geen volume. Dus doe dit in stappen, sprayen, föhnen, weer een beetje sprayen en dan weer föhnen. Bouw het op totdat je gewenste resultaat ziet.

Mocht het regenen buiten of mocht je haar nat worden, dan loop je wel kans dat het wat hard opdroogt, net zoals een haarlak. Persoonlijk vind ik dat verschrikkelijk, dus zodra ik zie dat het regent buiten dan vermijd ik dit product.

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>