Biosilk Silk Therapy

Één van mijn ALLtime favoriete producten is toch wel de Biosilk Silk Therapy.

Mijn haar was van vroeger super gezond en dik. Je kent het wel, ik begon met verven, krullen, stijlen en weg was mijn van gezonde haar. Na al dat verven werd mijn haar super droog en fijn. Het begon erg snel af te breken ook.
Ik was er helemaal klaar mee en besloot mijn haar wat rust te geven. Een periode van rondlopen met suf, hangerig en saai haar brak aan. Het was toen voor mij erg belangrijk dat mijn haar wel de juiste verzorging kreeg toen ik in aanraking kwam met Biosilk.

 

apc-527_1z

 

 

Biosilk Silk Therapy van Farouk Systems is een uniek leave-in product dat de structuur en de glans van het haar herstelt én beschermt.  Het haar weer glad en glanzend maakt. Biosilk Silk Therapy is geschikt voor normaal en beschadigd haar.

  • Met natuurlijke zijde-proteïne en natuurlijke kruiden.
  • Met vitamine E en U.V.-filter.
  • Bestaat uit 17 aminozuren (menselijk haar uit 19).
  • Bouwt het haar op.
  • Is vochtregulerend.
  • Is zowel op droog als vochtig haar te gebruiken.
  • Is zeer geconcentreerd: +/- 10 druppels per behandeling zijn genoeg.

Dat klonk op dat moment allemaal als hemels en ik hoopte inderdaad dat dit product zou werken.

biosilk_silk__08763

Ik kocht mijn eerste fles volgens mij via marktplaats. Het flesje ging open en my oh my, het rook echt zo heerlijk! Ik kan het niet precies omschrijven maar de geur doet me aan een heerlijke zachte musk parfum denken. Ook begreep ik dat je maar een klein beetje nodig hebt van dit product dus ik nam er een beetje van in mijn hand. En het voelde ook echt als zijde. Nadat ik het aanbracht in mijn haar merkte ik gelijk verschil. Vooral de puntjes werden er minder droog van en het geeft je haar iets meer glans. Wat super fijn van dit product is, is dat het je haar niet snel vet maakt. Ik moet bijvoorbeeld wel elke dag het product weer aanbrengen, ook zelfs als het nog niet gewassen is. En dat vind ik persoonlijk wel erg prettig. Inmiddels gebruik ik Silk Therapy al 5 jaar!

1 minpunt is wel, en dat moet ik erbij zeggen. Dit product werkt echt als zijde, dus als je je haar wilt krullen en dit eerst inbrengt, blijven je krullen gegarandeerd niet zitten. Het duurde even voordat ik dat doorhad, maar helaas, je haar wordt er zo zacht van dat je het niet meer lekker kunt krullen. Maar mocht je je haar net als ik even wat rust willen geven, dan zou ik zeker de Silk Therapy uitproberen. Aangezien je niet veel hoeft te gebruiken gaat dit product super lang mee.

image-16

Silk Therapy is verkrijgbaar in 3 maten. 50 (€ 15.12)/150 (€ 27.54) en 350 (€ 46.22) ml.

Je kunt Biosilk oa op marktplaats vinden en ook via de Haarshop. 

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>