Afslank gids voor de luie vrouw

We herkennen het allemaal wel. Je hebt geen tijd, zin of geen geld voor een abonnement op de sportschool. Er is altijd wel een goed excuus te vinden om niet te hoeven trainen. Maar toch wil je je figuurtje zoveel mogelijk in vorm houden. Is dat überhaupt mogelijk? Volgens Nicole Catanese wel. Dit zijn haar tips. Lees je mee?

images-cut_lazy

 

Giet er wat honing op

Door dit een beetje van dit goedje door je dagelijkse maaltijd te mengen neemt je hunkering naar suiker af. In tegenstelling tot geraffineerde suikers is honing afkomstig van stuifmeel, en is dus volgens deskundigen een natuurlijk alternatief. Let wel op, de maximale dagelijkse portie die je veroorloofd kunt nuttigen, zijn 4 eetlepels.

honey 2.JPG

 

Laat een oorpiercing zetten!

Dit klinkt echt als een grap maar sommige deskundigen beschouwen de vorm van het oor als een spiegelbeeld van het lichaam. Onderzoek heeft aangetoond dat ooracupunctuur mensen met overgewicht hielp met het verliezen van de kilo’s.

Natuurlijk wordt het volgen van een gezond dieet, in combinatie met de acupunctuur aanbevolen.

 

Vitamine D boost

Buiten het feit dat vitamine D een belangrijke rol speelt bij de algemene functie door het lichaam,  kan het ook een belangrijke rol spelen bij gewichtsverlies.

Vitamine D wordt voornamelijk onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt.  Daarnaast komt deze vitamine uitsluitend voor in voedingsmiddelen van dierlijke herkomst, al gaat het meestal om zeer kleine hoeveelheden. Een uitzondering hierop is vette vis (bijvoorbeeld paling, zalm en makreel). daarin zit iets meer vitamine D. In Nederland wordt vitamine D aan margarine, halvarine en bak- en braadproducten toegevoegd.

Uit onderzoek is gebleken dat een dieet meer effect heeft, wanneer je dagelijks ook voldoende vitamine D binnenkrijgt. Het gaat hierbij om een dieet waarbij je minder calorieën verbruikt dan je nodig hebt.

vitamin-D

 

Eet meer aardbeiden

Aardbeien bevatten weinig calorieën en suikers, ondanks dat ze zo zoet zijn. In één aardbei zitten ongeveer 15 tot 25 calorieën, afhankelijk van het formaat van de aardbei. Aardbeien zitten ook vol vitamine C, B9, ijzers, mineralen. Aardbeien hebben antioxidanten en dit is goed voor je tandvlees, je botten en je gewicht. Je kunt aardbeien ook eten wanneer je lekkere trek hebt. Zet een doosje aardbeien in het zicht en iedere keer als je zin hebt in iets lekkers, eet je een aardbei. Dit voorkomt dat je naar ongezonde snacks grijpt.

http://www.dreamstime.com/-image2722381

 

Maak van asperges je dagelijkse portie groente

Asperges bevatten veel voedingsstoffen, waaronder magnesium, calcium, kalium, zink, fosfor en verschillende vitamines zoals A, B1, B2 en B6, C,E en foliumzuren die zorgen voor een mooie huid en versterking van het immuunsysteem. Ook gaan asperges prima samen met afvallen. Dit omdat de asperge weinig calorieën bevat. Als je asperge in combinatie met de vitamine C neemt stimuleer je de vetverbranding verder.

groene-asperges-large

Rachel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>